Premieberekening voor

• Persoonlijke ondersteuning
  • Uitstekende service

• Reden aanvraag

• Omdat de zorgverzekering een wettelijke verzekering is zijn er regels per welke datum u kunt overstappen of wanneer uw verzekering ingaat. Op basis van de door u gegeven antwoorden ziet u hieronder wat de verwachte ingangsdatum is.
  • Overstapservice

Na uw overstap moet u uw huidige zorgverzekering uiteraard opzeggen. Dat hoeft u niet zelf te doen. Dat regelen wij voor u, met onze gratis Overstapservice. U heeft er geen omkijken naar.

• Als u momenteel een van deze aanvullende verzekeringen heeft bij uw huidige zorgverzekeraar dan hoeft u geen of minder medische vragen te beantwoorden.
      VvAA zorgverzekering kan controleren of u de betreffende gegevens correct en naar waarheid heeft ingevuld.

• Adresgegevens

Uw adres:

• Betaalgegevens

• Hierbij machtig ik de verzekeraar tot automatische incasso van de premie, eigen risico en eigen bijdrage. Betaalt u per maand? Dat kan alleen via automatische incasso.

Door akkoord te gaan met de automatische incasso geeft u toestemming aan VvAA om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag af te schrijven overeenkomstig de opdracht van VvAA.

De betaling van premie, eigen risico en eigen bijdrage gebeurt op basis van iDEAL via e-mail.
    De premiebetaling verloopt via uw werkgever. Voor de verwerking van declaraties hebben wij uw IBAN nodig. De premiebetaling verloopt via uw verzekeringsadviseur.
  • Beoordeling

• Contactgegevens verzekeringnemer

• Upload bestanden

Heeft u of een gezinslid een niet-EU-nationaliteit, dan ontvangen wij graag een kopie van het paspoort en van de definitieve verblijfsvergunning (voor- en achterzijde). Overige documenten waarvan u denkt dat ze van toepassing zijn, kunt u natuurlijk ook toevoegen.

Browse...
  • Akkoord